Προσφορά στην ενημέρωση και στη γνώση PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 02 Μάιος 2008 18:01
Διατίθενται σε σετ και με έκπτωση 40% επί της ονομαστικής τους αξίας οι έξι ετήσιες εκδόσεις που έγιναν από Τα Παιχνίδια της Τύχης  την τελευταία επταετία. Τέσσερις εκδόσεις αφορούν τα στοιχήματα , μια έκδοση αφορά το ΚΙΝΟ και μία έκδοση το super 3 και το extra5. Η τιμή των έξι ετήσιων εκδόσεων ανέρχεται σε 40 ευρώ και διατίθενται στην τιμή των 25 ευρώ.

Οι έξι εκδόσεις είναι οι εξής:

TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ1
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ2
140 ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ SUPER 3 & ΕΧΤΡΑ 5
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ

Στις ετήσιες εκδόσεις δημοσιεύονται συστήματα, θεωρία , πιθανότητες, τεχνικές και πολύτιμα άρθρα για τα τυχερά παιχνίδια.
Στην Αθήνα θα τις βρείτε στο Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Το Δώρο , Ιπποκράτους 13 , Σταθμός Μετρό Πανεπιστημίου.
Οι ετήσιες εκδόσεις αποστέλλονται και ταχυδρομικώς. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6994668 και 6932-412418.
LAST_UPDATED2
 
Είναι εφικτή η άρση του μονοπωλίου; PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 25 Απρίλιος 2008 14:16

Οι κατα καιρούς δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών συγκλίνουν όλες προς την θέση ότι πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Το γεγονός είναι αρκετά παράξενο αφού διαπιστώνεται μια σύγκλιση όλων των πολιτικών κομμάτων και των παραγόντων του δήμόσιου βίου. Για έναν αντικειμενικό κριτή αυτή η ταύτιση απόψεων δείχνει ότι όλες οι εξουσίες της χώρας και οι φορείς τους έχουν εισέρθει στο μαντρί υπεράσπισης του μονοπωλίου. Πόσο τυχαίο είναι αυτό το γεγονός; Βρήκαμε επιτέλους ένα βήμα για συμφωνία σε εθνικό επίπεδο την ώρα που διαφωνούμε σε όλα τα υπόλοιπα; Γιατί μέχρι σήμερα κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν τάχθηκε υπέρ της απελευθέρωσης με μια δήλωση, με μια ενέργεια;Προκαλεί απορία τόσο αυτό το γεγονός όσο και το γεγονός ότι ολοκληρο το πολιτικο σύστημα μέχρι και ο Περισσός υπερασπίζεται σθεναρά τον φονιά των μικρομεσαίων εισοδημάτων που δίνει κέρδη στους αμερικανούς μετόχους του ΟΠΑΠ. Και ο λόγος για το ΚΙΝΟ που λειτουργεί παράνομα με βάση την νομοθεσία.
Δεν μπορεί λοιπόν να είναι τυχαία όλα αυτά. Ο ΟΠΑΠ λοιπον είναι ο χρηματοδότης των αυλών που ελέγχουν τα πολιτικά κόμματα. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε επίθεση στην προ Τσίπρα εποχή τον περασμένο Σεπτέμβριο στα κονδύλια αλλά περί μονοπωλίου τίποτα. Και Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα θα είναι σαφώς πιο φιλικός προς τους κερδοσκόπους αφού καλείται να θρέψει την γενιά των 700 ευρώ.
Φτάνει άραγε μόνο το γεγονός της χρηματοδότησης προς τις κομματικές αυλές για να προασπιζουν το μονοπώλιο που αρπάζει κάθε χρόνο 500 δισ δραχμές τα περισσότερα από τους μισθους των 700 και 1000 ευρώ; Όχι είναι η απάντηση , κατά πάσα πιθανότητα οι κομματικές αυλές είναι εξαρτημένες και έχουν λαδωθεί. Επομένως κάποιοι κεφαλαιοκράτες και τοκογλύφοι κρατάνε στο χέρι το σύστημα εξουσίας και θα το υποχρεώσουν να υπερασπιστεί το μονοπώλιο ακόμα και στην περίπτωση που αυτό θα έχει ισοπεδώσει τη χώρα.Αλλωστε μεγάλα μερίδια παίρνει και η αμαρτωλή ΕΣΗΕΑ και αρκετοί μηχανισμοί επιρροής. Το όλο σενάριο παραπέμπει σε συνωμοσία και εθνική προδοσία κατά συνείδηση και κατά σύστημα. Αυτή θα είναι και η άποψη που μεταφέρουν οι δυο αμερικανικοι μεγαλομέτοχοι του ΟΠΑΠ στη χώρα τους και στο υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ. Αν δηλαδή δεχτούμε σαν αιτία υπεράσπισης του μονοπωλίου το λάδωμα του πολιτικού συστήματος από τους μετόχους του ΟΠΑΠ τότε είναι σίγουρο ότι αυτοί έχουν ενημερώσει το αμερικανικό σύστημα εξουσίας ότι στην Ελλάδα όλοι προδίδουν αν τα αρπάξουν.Είναι γνωστό ότι καμιά αμερικανική επιχείρηση η επενδυτικό κεφάλαιο δεν έχει περιθώριο ύπαρξης αν δεν λειτουργεί σαν πληροφοριοδότης για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα που δραστηριοποιείται.
Εκφράζονται λοιπόν φόβοι ότι οι αμερικάνοι μέτοχοι έχουν στο χέρι τους πάντες και τα παντα  και επομένως δεν ειναι εφικτή η άρση του μονοπωλίου ακόμα και αν άυριο το πρωί το ζητήσει η πολιτική ηγεσία της χώρας. Μέσα από μια κερδοσκποπικη δραστηριότητα έχουν εκχωρηθεί ουσιαστικές εξουσίες στον ξένο παράγοντα που αυτός θα αποφασίσει μέχρι πότε θα εξαθλιώνει την ελληνική κοινωνια.

LAST_UPDATED2
 
Σε "σειρές" Τα Παιχνίδια της Τύχης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 11 Απρίλιος 2008 15:59

Τα Παιχνίδια της Τύχης σήμερα δεν είναι σε κυκλοφορία ωστόσο πρόκειται για ένα περιοδικό του οποίου μεγάλο μέρος έχει διαχρονική αλλά και ιστορική αξία αφού στις σελίδες του καταγράφεται ή ελληνική και παγκόσμια πραγματικότητα. Πρόκειται λοιπόν για μια έκδοση που έχει ιδιαίτερη αξία ενώ προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον παίκτη αφού έχει δημοσιευτεί μεγάλος αριθμός συστημάτων και τεχνικών για τα στοιχήματα, την ρουλέτα , τις λοταρίες,  το ΚΙΝΟ , τις ιπποδρομίες και όλα τα τυχερά παιχνίδια. Στο περιοδικό έχουν δημοσιευτεί και πολλές αναλύσεις σχετικά με τις πιθανότητες , την γκανιότα και ότι μπορεί να ενδιαφέρει τον παίκτη που θέλει να είναι ενημερωμένος
Το πρώτο τεύχος του περιοδικού κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998 και το τελευταίο τον Ιούλιο του 2007. Συνολικά έχουν κυκλοφορήσει 105 τεύχη και υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός αντιτύπων ,δυστυχώς όχι από κάθε τεύχος αφού υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν προς διάθεση 5 σειρές των 100 τευχών, 10 σειρές των 90 τευχών 20 σειρές των 80 τευχών και 30 σειρές των 60 και 70 τευχών. Το κάθε τεύχος για τις σειρές των 100 και 90 τευχών κοστίζει 3 ευρώ.Για τίς σειρές των 80 , 70 και 60 ευρώ το κάθε τεύχος κοστίζει 4 ευρώ ενώ για ετήσιες σειρές 12 τευχών το κάθε τεύχος κοστίζει 5 ευρώ.
Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τεύχη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 210-6994668 και 6932-412418 η στο email της ιστοσελίδας. Τα τεύχη αποστέλλονται ταχυδρομικά με την κατάθεση του σχετικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση για έξοδα αποστόλής παρά μόνο αν ζητηθεί να γίνει η αποστολή με αντικαταβολή.
Σε ότι αφορά το μέλλον υπάρχει η σκέψη επιστρέψει το περιοδικό στην κυκλοφορία υπό ορισμένες προύποθέσεις οι οποίες δεν ειναι του παρόντος και δεν αφορούν μόνο εμάς αλλά και το πως θα έχει διαμορφωθεί η πραγματικότητα στη χώρα μας Σήμερα κυβερνάει ένα σύστημα που ισοπεδώνει τα πάντα και δύναμη του είναι το ψέμα , η υποκρισία, η αναξιοκρατία και η αδικία με αποτέλεσμα η χώρα να σύρεται στην απομόνωση και την εξαθλίωση.Ελπιζουμε πραγματικά ότι οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και από τον Σεπτέμβριο η τον Οκτώβριο το περιοδικό θα είναι και πάλι όρθιο στη μάχη της ενημέρωσης και της υπεράσπισης των αξίων από τις δικές του αποκλειστικά επάλξεις όπως ακριβώς το υποσχεθήκαμε στο ιδρυτικό τεύχος τον Δεκέμβριο του 1998.

LAST_UPDATED2
 
Η αποστολή του paixtix PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 05 Απρίλιος 2008 22:10
Στις  5 Απριλίου θα έχουμε τα γενέθλια μας. Το paixtix είναι πλέον γεγονός και χωρίς εξαγγελίες και προειδοποιήσεις. Μια φορά μόνο πριν από 20 μέρες γράφτηκε στο valuebet ότι έρχονται γεννητούρια στο αθόρυβο φτιάχτηκε η νέα ιστοσελίδα. Το paixtix είναι η ιστοσελίδα του περιουδικού Τα Παιχνίδια της Τύχης με την έκδοση να είναι σε αναστολή αλλά να έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για την επανεμφάνιση της στα περίπτερα.
Η αποστολή της νέας ιστοσελίδας είναι διαφορετική από την αποστολή του valuebet.Θα είναι ελεύθερη και ωραία με ύλη που αρχίζει από τις λοταρίες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Θα υπάρχει και ύλη για τα στοιχήματα κάθε μορφής αλλά σε απλή μορφή , χωρις ταμεία μόνο με προτάσεις και εκτιμήσεις. Το paixtix θα έχει πολιτικές σελίδες, διεθνή και οικονομικά θέματα και σελίδες με σχόλια και άρθρα ειδικού περιεχομένου.
Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε το paixtix σε μια ειδική ιστοσελίδα με υψηλό επίπεδο ενημέρωσης και αιχμηρή κριτική απέναντι στα γεγονότα. Δεν υπογράφουμε συμβόλαιο με τον επισκέπτη ότι πάντα θα είμαστε αρεστοί , υπογράφουμε όμως ότι θα είμαστε ανεξάρτητοι και τόν λόγο μας θα τον διακρίνει πάντα η ευθύτητα. Φιλοδοξία μας είναι να μεταφέρουμε στον αναγνώστη την πραγματικότητα και η αλήθεια με το δίκαιο θα αποτελούν τις μοναδικές μας πυξίδες.
Αυτά τα απλά και κατανοητά για αρχή και από την Δευτέρα η ιστοσελίδα θα αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στους κανονικούς ρυθμούς ενημέρωσης.
LAST_UPDATED2
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 4